Iris pääsi viettämään ensimmäistä jouluaan vanhemmilleni. Heti aamusta se olikin jo lahjojen kimpussa tai pikemminkin lahjapaperin.:) Iris oli vanhemmillani kuin kotonaan ja nautti olostaan ihmisten läheisyydessä, vaikka kissakaverikin olisi ollut paikalla.

IMG_4064-normal.jpg

IMG_4076-normal.jpg

IMG_4096-normal.jpg

IMG_4045-normal.jpg

Jouluaaton jälkeen Iris oli todella väsynyt. Ei tehnyt muuta juurikaan, kun nukkui ja löhöili hassuissa asennoissa.:) Eipä se ihme ollut, kun hän niin halusi valvoa muiden mukana ja leikkikin niin pitkään uudella lelullaan.

IMG_4137-normal.jpg

IMG_4252-normal.jpg

..ja lisää löhöilyä sängyllä..

IMG_4372-normal.jpg

<3 Iris 7 kk

IMG_4013-normal.jpg

Sain Iriksen kiinnostumaan piiloleikistä. Menin itse ensin piiloon ja sitten katselin varovasti nurkan takaa Iriksen suuntaan. Iriskin katseli samalla tavalla varovaisesti ja jahtasi minua takaa.:D Iris sanoi velä "kur" saatuaan minut kiinni. :D

IMG_4283-normal.jpg

Jouluaattona huomasimme ensimmäistä kertaa Iriksen kastavan tassujaan vesikippoon ja nuolevan niitä sen jälkeen. Laitoinkin kisulle kylppäriin pienen vesialtaan, jossa se nykyään mielellään uittaa tassujaan. Pistin veteen kellumaan myös erilaisia palloja. Iris pyydystikin niitä innoissaan vedestä ja oppi samalla taktiikan, jolla saa ne helpoiten pois vedestä.:)

IMG_4226-normal.jpg

Kissa ja Hiiri.:)

IMG_4625%20%E2%80%93%20Kopio-normal.jpg