Kissa muutti meille tasan kymmenen päivää sitten! Tämä viikko on mennyt mukavasti kissan touhuja katsellen. Sillä on niin touhukas, mutta ihanan sympaattinen luonnekin. Se seuraa meidän tekemisiä ja haluaa olla mielellään aina samassa tilassa missä mekin olemme. Mitään pahuuksia se ei ole vielä tehnyt, vaikka kukat ja verhot välillä vähän kiinnostavatkin. Se on vihdoin saanut nimenkin, joka on Taika! (tällä hetkellä) Toisena nimivaihtoehtona on Marilyn, koska kissa tykkää keimailla, peilailla ja se on todella kaunis (..ja fanitanhan itsekin Marilyn Monroeta .) Pidämme kuitenkin paljon Taika - nimestä, vaikka Marilynille riittäisi paljon perusteluja! Taikaksi häntä on nyt kutsuttu ja siihen olemme tällä hetkellä enempi tottuneet. Voihan olla, että nimi vielä muuttuu Marilyniksi, mutta katsotaan nyt mihin aika vie!

IMG_3448-normal.jpg

Keskiviikkona Taika sai suuremman kiipeilypuun pienen puun tilalle! Se oli innokkaana "auttajana" kiipeilypuun kokoamisvaiheessa. Aluksi se kiinnostui pakettinarusta ja oli viemässä sen jo mennessäänkin! Vaikka kaikki palat olivat vielä erillään, se jo silti raapi kaikkia raavintaosia ja kävi jo mökissäänkin tutustumassa. Kissa on nukkunut monia öitä kiipeilypuun ylätasanteella. Se tykkää myös mökistään todella paljon. Siellä se saa nukkua rauhassa ihmisten katseilta piilossa.:) Kissa käy raapimassa puuta aika ajoin, eikä se ole kynsinytkään mitään muuta.

IMG_3291-normal.jpg

IMG_3342-normal.jpg

IMG_3374-normal.jpg

IMG_3380-normal.jpgIMG_3356-normal.jpgIMG_3352-normal.jpgIMG_3370-normal.jpg

Kissan väri on tummentunut ja se on kasvanutkin jo jonkun verran. Saa nähdä miten turkki vielä muuttuu. Onhan siinä vielä jonkin verran pörröistä pentukarvaa, mutta ei enää niin paljon kuin viime viikolla.

IMG_3438-normal.jpg

Kissa on päässyt muutaman kerran ulos valjaiden kanssa, mutta se on heti halunnut takaisin sisätiloihin. Kissa ei kuitenkaan vastustele lainkaan valjaiden laittamista, eikä ne haittaa liikkumistakaan mikä onkin hyvä asia. Aion ensi viikolla pestä kissan pentushampoolla. Katsotaan mitä se tykkää! Ainakin se on näyttänyt kovan kiinnostuksensa vettä kohtaan!:)

IMG_3442-normal.jpg