Tämän viikon perjantaina (15.11) on kulunut kolme viikkoa siitä, kun haimme kisun uuteen kotiinsa. Aika tuntuu kovin lyhyeltä! Pikemminkin luulisi, että viikkoja olisi kulunut useampia. Yksi asia on kuitenkin noussut nyt lähiaikoina erityisesti esille. Kissastamme kun on tullut melkoinen huomionkipeä sylivauva!.:) Ulkona se ei oikein vielä viihdy, vaikka olemmekin muutamia kertoja käyneet pihalla. Kisulle tulee heti kylmä ja se alkaa täristä. No mutta tässä pikkuhiljaa vasta totutellaan!

1-normal.jpg

Kissamme nimeksi "annettu" Taika-nimi tuntuu jotenkin vieraalta ja etäiseltä, joten hyviä nimivaihtoehtoja saa vielä miettiä! Miten nimen keksiminen voikin olla niin hankalaa? Ehkä haen jotain täydellistä nimeä, mitä ei ole edes keksitty.. Kai täytys tosiaan antaa vaan ajan viedä, jos se nimi vaikka sieltä jostain ilmestyis hälle.:) Nimen täytyisi olla naisellinen, kaunis, helposti lausuttava, eikä mielellään mikään "tavallinen" kissan nimi. (esim. mauku, viiru..yms) Oon katsellu kaikenlaisia sivustoja nimilistoineen, mutta kohdalle ei oo vielä välttämättä osunu sitä parasta nimeä.. Iris ois muuten kans yks vaihtoehto. Musta se on nätti nimi, mutta katsotaan nyt vielä.:)

5-normal.jpg

Yks päivä kissa innostu muovipusseista... Se ryntäsi ensin yhden sisään ja sen jälkeen heti toiseen.:D Halvat on kisun huvit! Sitä saa kyllä vahtia leikkiessä, koska yhtäkkiä sen pää oli hihnan ympäröimä.. Se kirmasikin hädissään pussi selässään liihottaen, niin että se näytti ihan batmanilta. Voi toista.. aika huvittavaa kyllä.:D

4-normal.jpg

Kaikista eniten se näyttää rakastavan lämpimiä sylejä ja rapsutusta! Syliinpääsyn tarve on kokoajan kasvanut. Kun teen esim. koulutehtäviä koneella, niin se puskee itsensä väkisin syliini ja heti kun lopetan sen rapsuttamisen, katsoo hän suoraan silmiini ihmeissään"mikset enää rapsuta!" On se vaan niin ihanan hellyydenkipeä.:)

3-normal.jpg2-normal.jpg9-normal.jpg

"Omassa mökkipuussa on mukava katsella ulkona olevien lintujen tekemisiä ja sisällä olevien ihmisten puuhia. Kaikista parasta on kuitenkin nukkuminen ja rötköttäminen aivan velttona!" :D

8-normal.jpg

7-normal.jpg6-normal.jpg