Tällä hetkellä olemme päättäneet, että kissan nimi on Iris.:) Iris täytti puoli vuotta viime keskiviikkona ja nyt se on siis asustellut täällä noin 2 kuukautta. Hyvin kilttinä tyttönä se on pysynyt tähän asti, vaikka pariin otteeseen on joulukuusen kaatanut.:D

1-normal.jpg2-normal.jpg

Iris seurailee aktiivisesti lintuja kyttäyspaikaltaan. Se katselee lintuja mielellään myös tv:n ja tietokoneen välityksellä. YouTube:sta löytyykin hyviä kissoille tarkoitettuja videoita.:) Olisi kiva kokeilla myös iPad:n kissapelejä. Iris jäisi niihin varmasti koukkuun.:D

3-normal.jpg

Olemme tutustuttaneet Iristä muutamiin muihin eläimiin, kuten vanhempieni kissaan ja koiraan. Tänään meille tuli perhoskoira kolmen viikon ajaksi hoitoon. On mielenkiintoista nähdä kuinka kissa ja koira sopeutuvat toistensa läsnäoloon. Olimmekin jo aikaisemmin vieneet Iriksen koiran omaan kotiin tutustumaan näitä kolmea viikkoa varten. Koira näyttää pelkäävän vielä kissaa hiukan, kun taas kissa haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta tähän. Alla olevassa kuvassa on Iris ja Irkku.:) Irkku (Irmeli) on jo 10 vuotias. Hän asustelee samanikäisen kultaisennoutajan kanssa.:) Iris pääseekin viettelemään ensimmäistä jouluaan Irkun kanssa. Kalkkuna on paljastunut molempien kissojen suosikiksi, jos sitä sitten jouluna sais!

4-normal.jpg

Iris osallistuu mielellään yhteisiin teehetkiin.:) Sylissä on niin ihanan lämmintä ja turvallista olla.

5-normal.jpg6-normal.jpg

Iris sai jokin aika sitten uuden kiipeilypuun makuuhuoneeseen. Siellä se nukkuu usein öitään, jossei se jostain syystä kömmi omistajiensa viekkuun.

9-normal.jpg

Aikaisemmin Iris ei juurikaan antanut ottaa syliin, vaan tuli itse syliin kun halusi. Tällä hetkellä asia on kuitenkin toisin.:)

10-normal.jpg

Irikseltäkin löytyy mitä mainioimpia ilmeitä. Tässä alla olevassa kuvassa se on juuri hyökkäämässä kiinnostuksen kohteensa kimppuun!:D Tässä tilassa Iriksen silmät alkavat "pullottamaan".

11-normal.jpg

Yhtenä päivänä saunasta tullessani jähmetyin paikoilleni, kun näin kissan makaavan aivan rentona pyykkitelineen päällä. Kummastelin kuinka se on päässyt edes sinne. Luulisi, että jalat olisivat menneet rimojen väliin.:D Seuraavana saunapäivänä se oli tehnyt saman uudestaan. Hassu kissa.

12-normal.jpg

Olemme kyllä onnekkaita, kun saimme Iriksen elämäämme! Meidän päivien piristys.:)

7-normal.jpg8-normal.jpg